Voor wie is AG-Boksen
Voor wie zichzelf beter wil leren kennen en om wil leren gaan met onzekerheid, stress, problemen, enz.

 

In mijn ervaring als hulpverlener zie ik dat kinderen en jongeren met gebrek aan zelfvertrouwen zich vaak terug trekken of agressief gedrag kunnen vertonen. Wil jij weten wat jou nou precies boos, bang of verdrietig maakt en wil je leren hoe je daarmee omgaat? Ben jij wel eens onzeker of bang? Gestrest of gespannen? Denk je dat je niet goed genoeg bent? Of heb je weleens problemen thuis? Dan is de Kom uit je BOKS weerbaarheidstraining wat voor jou!

Dreig je uit te vallen op school? Of lukt het al niet meer om naar school te gaan? Voel je je niet begrepen, lukt het je niet om tot presteren te komen? Zijn er bepaalde belemmeringen waardoor het niet meer lukt? Er kunnen veel redenen zijn waardoor dit komt, of misschien weet je de reden niet. Voor jongeren die uitvallen of dreigen uit te vallen van school is er het Drop-Boks programma.

Heb je een lastige thuissituatie? Heb je gezinsleden die worstelen met psychische klachten of verslavingen? Merk je dat je hierdoor niet aan jezelf toekomt? Kijk dan eens bij het Kopp-op programma

Wil je niet in een groep starten meld je dan aan voor een  individueel traject. 

Voor basisscholen en voortgezet onderwijs die hun kinderen via AG-boksen meer sociale vaardigheden en executieve functies willen trainen zijn er programma's.

 Samengevat is agogisch boksen voor kinderen en jongeren die: