Lesaanbod in groepsverband
Interactie met mede cursisten kan het resultaat van de training versterken.

 

Het groepsaanbod bestaat uit de volgende 3 programma's

Weerbaarheidstraining

Met behulp van psychofysieke groepstraining door middel van boksen wil ik jou leren om op een passende manier voor jezelf op durven te komen. Je bent weerbaar als je jouw grenzen kunt bewaken. Je kunt jezelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben. Daarnaast gaan we werken aan je zelfvertrouwen en aan groeiende denkwijze. Wat er dan gebeurt is dat je je zekerder voelt en meer beheersing krijgt over je gevoel en gedachtes.
In groepsverband (4-6 personen) behandelen we de volgende skills:

 • groeiende gedachtes
 • focussen
 • doorzetten
 • incasseren in het dagelijks leven
 • stevig staan, moedig zijn
 • verantwoordelijkheid nemen
 • jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen ontdekken
 • grenzen aangeven en van een ander respecteren (reactie-inhibitie)
 • grenzen verleggen

Via het contactformulier kunt u meer informatie aanvragen of een afspraak maken.

Schooluitvallers

Voor de drop-out leerlingen (de kinderen/jongeren die vast lopen op school/thuiszitters). 
Uit ervaring uit het werkgebied, zijn er geregeld kinderen/jongeren die vastlopen op school en thuis kunnen komen te zitten. Dit kan diverse oorzaken hebben. Als psychofysiek coach probeer ik inzicht te geven in het eigen handelen en bewustmaken van denkpatronen. Met behulp van boksen wordt je hoofd leeg gemaakt en is er ruimte om barrières bespreekbaar te maken. We zullen met behulp van boksen werken aan een groeiende denkwijze, zelfvertrouwen en barrières doorbreken.   Eén op de twintig leerlingen in het voortgezet onderwijs en in het mbo verlaat de school zonder startkwalificatie.
Dit doen we in groepsverband (4-6 personen).
Wil je meer informatie of een afspraak maken, gebruik dan dit contactformulier.

Kopp-Kov kinderen

KOPP- kinderen zijn kinderen waarvan de ouders met psychische problemen of een verslaving worstelen.  Deze kinderen kampen vaak met onzekerheid, schaamte, schuldgevoel, zichzelf wegcijferen, vereenzamen. Het kan deze kinderen erg helpen als ze zelfvertrouwen hebben, open zijn en anderen leren te vertrouwen.

De belangrijkste bouwsteen voor basisveiligheid krijg je mee in je vroegste kinderjaren. Als je het geluk hebt om in je beginjaren een goede zorg te krijgen en je vervolgens gezond en veilig op weet te groeien lukt het makkelijker om hierna je talenten te ontwikkelen, plezier te hebben en goed voorbereid te zijn op de toekomst
Uit onderzoek van het Trimbos Instituut Nederland, blijkt dat ons land 577.000 KOPP kinderen telt. Dit is vijftien procent van de kinderen onder de 18 jaar, wat neerkomt op gemiddeld 4,5 kinderen uit een klas van 30.
Tijdens dit programma worden met behulp van boksen, thema’s behandeld waarbij ze het volgende leren:

 • goed genoeg zijn
 • stevig staan
 • grenzen aangeven
 • vertrouwen in jezelf en anderen
 • emoties herkennen

Deze kinderen willen gehoord en gezien worden, maar eigenlijk ook liever niet. 
Ik wil er voor hun zijn zodat er vertrouwen in de ander en hun zelf zal ontstaan als ze weten dat er iemand voor hun klaarstaat en naar hun luistert op een plek (4-6 personen) waar ze hun verhaal kunnen delen in een veilige omgeving en even kunnen ontspannen/ontladen. Uit eigen ervaring kan ik (h)erkenning bieden, waardoor het voor de ander makkelijker wordt om deze stap te maken. Is dit het programma wat je zoekt, dan kan je hier meer informatie krijgen.

Het is altijd mogelijk om een programma op maat aan te bieden.