Kinderen individueel
Praktische ondersteuning op maat

 

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Je wilt dat jouw kind gelukkig en gezond is. Je gunt je kind fijne vriendschappen en dat het makkelijk kan leren. Elke ouder zal er alles voor over hebben om hun kind hierin te ondersteunen. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor je kind zichzelf kwijtraakt. Wil je weten wat je kunt doen om je kind op een goede en praktische manier te helpen thuis of op school? 

Kom uit je boks biedt coaching op maat:

Tijdens een individueel traject agogisch boksen begeleid ik jonge mensen op een positieve manier wat leidt tot veranderingen. We gaan praktisch en doelgericht aan het werk. Door persoonlijke begeleiding zullen er veranderprocessen gaan plaatsvinden wat leidt tot succes, plezier, perspectief en levensgeluk. 

Als coach heb ik een observerende rol. Ik kan meedenken welke oplossingen er mogelijk zijn voor uw kind. Ik kan praktische ondersteuning bieden op school, thuis of werk.

 

Tijdens het traject is nauw contact met ouders/verzorgers belangrijk.

 

Veiligheid, plezier en vertrouwen is in dit traject een belangrijke randvoorwaarde om aan doelen te kunnen werken. In het traject worden zaadjes geplant in het leven je kind. Dit gaat groeien en uiteindelijk komt je kind tot bloei.